pHom Norway bestellen

Waar is pHom Norway verkrijgbaar?

pHom Norway is verkrijgbaar bij Quality Calf. Ben je nieuwsgierig, zoek je een advies op maat of ben je benieuwd naar meer resultaten en ervaringen? Stuur ons een Whatsapp bericht of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op tijdens werkdagen.

Waar is pHom Norway verkrijgbaar
pHom Norway bestellen

Waar kunnen we je bereiken?

  Ja, ik wil pHom Norway bestellen!

  Flag_of_Norway

  100% Noors, 100% Natuurlijk

  • Haal meer kracht uit je ruwvoer
  • Kick-start de lactatie
  • Laat de pens loeien
  • Stop pensverzuring, natuurlijk
  pHom_Norway-verpakking

  FAQ

  Antwoorden op veelgestelde vragen

  Wat betekent het woord pHom?

  Het Noorse woord voor “pens” is vom. De -v is vervangen door -pH en verwijst naar de product functionaliteit. pHom Norway zorgt voor een langdurige stabiele pH in de pens, zodat elke koe meer kracht uit het ruwvoer haalt.

  Wat is pHom Norway?

  pHom Norway is 100% natuurlijk en op basis van plantaardige mineralen en sporenelementen. Deze worden duurzaam geoogst uit kristalheldere en arctische wateren voor de kust van Noorwegen.

  Wisselt de product samenstelling?

  De Noorse wateren bepalen de nutritionele samenstelling. Deze is stabiel, helder en zuiver. Er wordt niks toegevoegd aan pHom Norway, waardoor je altijd verzekerd bent van dezelfde product samenstelling.

  Waar komt pHom Norway vandaan?

  Het product wordt duurzaam geoogst uit kristalheldere en arctische wateren voor de kust van Noorwegen. Daardoor is pHom Norway rijk aan nutriënten die in een perfecte balans en verhouding van elkaar staan.

  Voldoet pHom Norway aan VLOG criteria?

  Ja, pHom Norway wordt GMO gecontroleerd.

  Hoe gebruik ik pHom Norway?

  Dagelijks 80 tot 100 gram per dier per dag in het TMR of PMR rantsoen. pHom Norway laat zich eenvoudig doseren in de voermengwagen. Voer je enkelvoudig natriumbicarbonaat of krijt? Met pHom Norway is dat niet langer nodig.

  Hoe werkt pHom Norway?

  Daalt de pH in de pens richting verzuring? Dan reageert pHom Norway om het evenwicht in de pens te herstellen. Tegelijkertijd worden de biologisch beschikbare mineralen opgenomen door de pens.

  Heeft élke koe pHom Norway nodig?

  Ja, want pHom Norway werkt pH-gestuurd. Een langdurige optimale pH in de pens voor elke koe zorgt ervoor dat pensmicroben nog harder en langer werken om meer kracht en resultaat uit het ruwvoer te halen.

  Wanneer zie ik de eerste resultaten?

  Dit is per melkveebedrijf verschillend. Over het algemeen vertellen melkveehouders dat ze na 4 – 6 weken de eerste verandering zien, en meer voordeel ervaren naarmate ze pHom Norway langer gebruiken.

  Is pHom Norway GMP+ gecertificeerd?

  Ja, de producent is GMP+ gecertificeerd.